

This itinerary is ideal for those looking to explore the cultural scene in Pennsylvania's Capital City. This tour will show you Harrisburg's top arts & entertainment venues, historical sites, unique museums, educational attractions, and architectural treasures.

DAY ONE	
Morning	BREAKFAST – On Your Own at Hotel
9:30am	Walk from Hotel to PA Capitol Complex (15 min)
10am	PA Capitol Complex + Cathedral of Saint Patrick + Coffee at Lil' Amps Roasters (1.5 hrs)
NOON	LUNCH Options: (1.5hrs)1. Mangia Qui Ristorante (Italian)2. Rubicon (French)3. Vegetable Hunter (Vegan & Vegetarian)4. Firehouse Restaurant (American Cuisine)
2pm	State Museum of Pennsylvania (1 hr)
3:30pm	 Explore Midtown District – On Your Own (3 hrs) Harrisburg Midtown Arts Center (H*MAC) The Broad Street Market (<i>limited days/hours</i>) The Millworks Restaurant + Brewery + Artist Studios The Midtown Scholar Book Store + Coffee Shop Susquehanna Art Museum The Midtown Cinema PA National Fire Museum
4:30pm	HAPPY HOUR at Zeroday Brewing Company + Midstate Distillery (2 hrs)
6:30pm	DINNER at The Millworks Restaurant + Brewery + Artist Studios (2.5 hrs)
9pm	Return to Hotel

DAY TWO

Morning	BREAKFAST - On Your Own at Hotel
9:30am	Walk from Hotel to John Harris – Simon Cameron Mansion
10am	John Harris – Simon Cameron Mansion Tour (1 hr)
11am	Walk along Riverfront Park to Harrisburg Art Association Gallery (10 min)
11:30am	Harrisburg Art Association Gallery (30 min)
Noon	Pride of the Susquehanna Riverboat Tour (1 hr)
1pm	Walk or Carriage Ride around City Island (30 min)
1:30pm	Walk or Bike Taxi to Lunch (30 min)
2pm	LUNCH Options: (1 hr) 1. Mo-Mo's BBQ 2. El Sol (Mexican) 3. La Noche Cantina (Latin Fusion)
3pm	Gamut Theatre Tour (30 min)
3:30pm	Whitaker Center for Science & the Arts Tour (1 hr)
4:30pm	HAPPY HOUR at Bacco Pizzeria & Wine Bar (1 hr)
5:30pm	Return to Hotel + FREE TIME (1 hr)
6:30pm	Depart for Dinner
7pm	DINNER at Greystone Public House Restaurant (1.5 hrs)
9pm	Return to Hotel

DAY THREE

The activities listed below would be "On Your Own" if you wanted to experience any of these on your way home or in addition to the tours provided during this organized FAM. You will be responsible for your own transportation and arrangements including any costs and/or reservations required. If you notify HHRVB in advance, we can provide you with the appropriate contact at each location to make your own arrangements.

Morning	BREAKFAST - On Your Own at Hotel
9:30am	Check-Out of Hotel/DEPART
10am	Optional Activities: (On Your Own)1. National Civil War Museum Tour2. Fort Hunter Mansion Tour3. PA National Fire Museum