



This itinerary is ideal for anyone who has been to the Hershey & Harrisburg Region many times, but never like this. Let us take you on the path less traveled to discover the hidden gems of our area.

## **DAY ONE**

8:30am	BREAKFAST at The Hershey Pantry (1.5 hrs.)	
10am	The Hershey Story, The Museum on Chocolate Avenue (1.5 hrs)	
11:30am	Hershey Theatre & Great Building Program History Tour (1 hr)	
12:30pm	LUNCH at Troegs Brewery – Lunch/Tasting/Tour (3 hrs)	
3:30pm	Activity Options for the Day: (2 hrs)  1. Adventure Sports in Hershey  2. Shopping at Tanger Outlets of Hershey  3. Cassel Vineyards Tour & Tasting in Hershey  4. PA State Police Museum + Derry Township Historical Society Museum	
5:30pm	Return to Hotel + FREE TIME (1 hr)	
6:30pm	<b>DINNER</b> at Fenicci's Italian Restaurant in Hershey (1.5 hrs)	
8pm	ZooAmerica "After-Hours Tour" (2 hrs) Join a naturalist with ZooAmerica for a personal tour through the Zoo, including an insider's look at the Animal Health Center and a flashlight tour through the animal buildings. Feed the otters, touch a reptile, or hold a bird of prey.	
10pm	Return to Hotel	

Morning **BREAKFAST** - On Your Own at Hotel

9am Antique Auto Museum of Hershey (1 hr)

10am Hershey Gardens & NEW Conservatory with Tropical Butterfly Atrium (2 hrs)

Noon **LUNCH** at the *NEW* Fire & Grain Restaurant at Hershey Lodge (1.5 hrs)

1:30pm Indian Echo Caverns (1 hr)

2:30pm Vineyard & Brewery at Hershey - Tour & Tastings (1.5 hrs)

4:30pm Return to Hotel + FREE TIME (1 hr)

5:30pm Depart for Dinner

6pm **DINNER** at The Final Cut Steakhouse at Hollywood Casino (1.5 hrs)

7:30pm FREE TIME at Hollywood Casino at Penn National Race Course (2 hrs.)

10pm Return to Hotel

## DAY THREE

Morning	BREAKFAST – Au Bon Lieu	(1 hr)
---------	-------------------------	--------

9:30am Options

3-Day Itinerary - Check-Out of Hotel/DEPART

4-Day Itinerary – Depart for Activities

10am <u>Activity Options & Lunch: (4 hrs)</u>

1. Segway Tour of The Hotel Hershey + Ropes Course Preview w/ lunch at Harvest

2. Cocoa Kayaks of Hershey – Swatara Creek Float w/ boxed lunch

3. Harrisburg Tour (Capitol Complex, Midtown District, City Island, Civil War Museum)

2:30pm Return to Hotel + FREE Time (1 hr)

3:30pm Depart for Evening Activities: (3 hrs)

1. Escape Room Hershey & Hershey Biergarten

2. Spring Gate Vineyard Tour & Tasting

7:30pm **DINNER** at Smoked BBQ in Hershey (1.5 hrs)

9:30pm Return to Hotel

## DAY FOUR

Morning Check-Out of Hotel/DEPART