



## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, August 10, 2016 6:00 PM - 7:30 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008

## **AGENDA**

1.	Introducti	on	Dr. Paul	6:00	5 min.
2.		<b>flinutes</b> v minutes of the May 11, 2016 Quality Improvement Committee me essible Action: Approve 05/11/2016 minutes	Dr. Paul eeting.	6:05	5 min.
3.	Public Comment  Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.		Dr. Paul	6:10	5 min.
4.	CEO Upda Discus	te s status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	10 min.
5.	Action Items a. Review i. ii. iii. iv. v. vi. vii. viii.	v of Case Management Policies CM.01 Comprehensive Case Management CM.02 Disease Management CM.03 Transitions of Care CM.04 MLTSS Care Coordination CM.05 BH Care Coordination CM.06 Sensitive Services, Confidentiality, Right of Adults and MI CM.07 Care Coordination Staff Training CM.08 Information Sharing with SARC	Ms. Liu inors	6:25	20 min.
	<b>b.</b> Reviev	v of Health Education Policies QI.09 Health Education Program and Delivery System	Ms. Sheu-Ma		

QI.10 IHA and HEBA Assessment Policy QI.11 Member and Non-monetary Incentives

ii.

iii.

## Possible Action: Approve Case Management and Health Education policies

	C.	Review of Case Management Program Description  Possible Action: Approve Case Management Program Description	Ms. Liu		
	d.	Review of Health Education Program Description  Possible Action: Approve Health Education Program Description	Ms. Sheu-Ma		
	e.	Review of Health Education Work Plan  Possible Action: Approve Health Education Work Plan	Ms. Sheu-Ma		
6.	Di	scussion Items		6:45	20 min.
	a.	Access and Availability	Mr. Aguirre		
	b.	Appeals and Grievances	Mr. Johns		
	C.	CAHPS- Reporting Year 2016	Mr. Aguirre		
	d.	HEDIS Reporting Year 2015	Mr. Aguirre		
7.	Co	mmittee Reports			
	a.	Credentialing Committee  Review June 01, 2016 report of the Credentialing Committee.  Possible Action: Accept June 01, 2016 Credentialing Committee Report as presented	Dr. Lin	7:05	5 min.
	b.	Pharmacy and Therapeutics Committee  Review minutes of the March 24, 2016 Committee Meeting.  Possible Action: Accept March 24, 2016 Pharmacy and Therapeutics Committee minutes as presented	Dr. Lin	7:10	5 min.
	C	Utilization Management Committee  Review minutes of the April 20 and June 02, 2016 Committee Meetings.  Possible Action: Accept April 20 and June 02, 2016 Utilization  Management Committee minutes as presented	Dr. Lin	7:15	5 min.
	d.	Dashboard	Ms. Liu	7:20	
8.		journ to Closed Session	Dr. Paul	7:25	
	a.	Quality Review i. Potential Quality Issue Follow Up	Dr. Boris		
			- · · <del>-</del>		

## Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Quality Improvement Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Quality Improvement Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.