

Regular Meeting of the

## Santa Clara County Health Authority Utilization Management Committee

Wednesday, October 20, 2021, 6:00-7:30 PM

Santa Clara Family Health Plan

6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119

## <u>Via Zoom</u>

(669) 900-6833 Meeting ID: 890 0448 7918 Passcode: **umc102021** <u>https://us06web.zoom.us/j/89004487918</u>

## AGENDA

1.	Introduction	Dr. Lin	6:00	5 min
2.	<b>Public Comment</b> Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The committee reserves the right to limit the duration of public comment to 30 minutes.	Dr. Lin	6:05	5 min
3.	Meeting Minutes Review minutes of the Q3 July 21, 2021 Utilization Management Committee (UMC) meeting. Possible Action: Approve Q3 July 21 2021 UMC Meeting Minutes.	Dr. Lin	6:10	5 min
4.	Chief Executive Officer Update Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	5 min
5.	<ul><li>Chief Medical Officer Update</li><li>a. General Update</li><li>b. Cal MediConnect NCQA Audit Timeline</li></ul>	Dr. Nakahira	6:20	10 min
6.	<ul><li>Old Business/Follow-Up Items</li><li>a. General Old Business</li><li>b. Plan All-Cause Readmissions Rates Due to COVID-19</li></ul>	Ms. Vu	6:30	10 min
7.	Summary of DMHC Final Report - 2020 Summary of results from DMHC Final Report.	Ms. Vu	6:40	5 min
8.	UM Delegate Oversight Matrix Dashboard Review of UM Delegation Process.	Ms. Vu	6:45	5 min
9.	Inter-Rater Reliability (IRR) BH Report – 2021 Annual review of IRR BH Report for 2021.	Ms. McKelvey	6:50	5 min
onto	Clara County Health Authority			



10. Me	dical Covered Services Prior Authorization (PA) Grid Possible Action: Approve PA Grid	Ms. Vu	6:55	5 min	
11. Reports					
а.	Membership	Dr. Nakahira	7:00	5 min	
b.	Over/Under Utilization by Procedure Type/Standard UM Metrics				
C.	Dashboard Metrics	Mr. Perez	7:05	5 min	
	<ul> <li>Turn-Around Time – Q3 2021</li> </ul>				
d.	Cal MediConnect and Medi-Cal Quarterly Referral Tracking – Q3 2021	Ms. Vu	7:10	10 min	
е.	Quality Monitoring of Plan Authorizations and Denial Letters (HS.04.01) – Q3 2021				
f.	Behavioral Health UM	Ms. McKelvey	7:20	10 min	
	<b>journment</b> xt meeting: January 19, 2022 at 6:00 p.m.	Dr. Lin	7:30		

## Notice to the Public—Meeting Procedures

• Persons wishing to address the Utilization Management Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

• The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

• In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Amy O'Brien 48 hours prior to the meeting at (408) 874-1997.

• To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Amy O'Brien at (408) 874-1997. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.

• This agenda and meeting documents are available at <u>www.scfhp.com</u>.