

## **AGENDA**

For a Regular Meeting of the

## Santa Clara County Health Authority Utilization Management Committee

Wednesday, October 17, 2018, 6:00-8:00 PM Santa Clara Family Health Plan, Boardroom 6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119

1.	Introduction	Dr. Lin	6:00	5 min.
2.	Meeting Minutes Review minutes of the July 18, 2018 Utilization Management Committee meeting. Possible Action: Approve 07/18/18 minutes	Dr. Lin	6:05	5 min.
3.	Public Comment  Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The committee reserves the right to limit the duration of public comment to 30 minutes.	Dr. Lin s.	6:10	5 min.
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	10 min.
5.	Old Business/Follow up items Authorization data: gastro restrictive procedures Criteria for gastric bypass: BMI, age, diagnosis	Ms. Castillo	6:25	10 min.
6.	Action Items a. Prior Authorization Grid approval Possible Action: Approve Prior Authorization Grid b. UM Program Evaluation 2017 (Cal MediConnect) Possible Action: Approve UM Program Evaluation	Ms. Castillo	6:35	10 min.
7.	<ul> <li>a. Membership</li> <li>b. UM Reports 2018 <ul> <li>i. Dashboard Metrics: Turn Around Time (Cal MediConnect/Medi-Cal)</li> <li>ii. Standard Utilization: Metrics Powerpoint</li> </ul> </li> </ul>	Dr. Robertso Ms. Carlson	6:50	10 min.
	c. HS.04.01 Reporting Quality Monitoring of Plan Auths, Denials etc. (Q3 18)	Ms. Castillo	7:00	5 min.



10 min.

Ms. Holm

7:20

d. Referral Tracking
 e. Nurse Advice Line Stats
 f. Interrater Reliability (Medical & Behavioral Health Q3)
 Ms. Castillo 7:05 5 min.
 Ms. Carlson 7:10 5 min.
 Dr. Boris 7:15 5 min.

8. Behavioral Health UM Reports

i. Turn Around Time

9. Adjournment Dr. Lin 7:30

Next meeting: Wednesday, January 16, 2019 6 p.m.

## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com