

## AGENDA

For a Regular Meeting of the

## Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, October 10, 2018, 6:30-8:30 PM Santa Clara Family Health Plan, Sycamore 6201 San Ignacio Avenue, San Jose, CA 95119 and

## VIA TELECONFERENCE AT:

3411 S. Conway Ct. Kennewick, WA 99337

1.	Introduction	Dr. Paul	6:30	5 min.
2.	Meeting Minutes Review minutes of the August 08, 2018 Quality Improvement Committee meeting. Possible Action: Approve 08/08/2018 minutes	Dr. Paul	6:35	5 min.
3.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the Agenda; two minutes per speaker. The Committee reser The right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	ves	6:40	5 min.
4.	<b>CEO Update</b> Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:45	10 min.
5.	Action Items		6:55	40 min.
	<ul> <li>a. Email Response Evaluation</li> <li>Possible Action: Approve Email Response Eva</li> </ul>	Ms. Enke Iluation		
	b. Accessibility of Services Analysis	Ms. Switzer		
	<ul> <li>Possible Action: Approve Accessibility of Service.</li> <li>Continuity and Coordination between Medical and Behavioral (BH) Healthcare</li> <li>Possible Action: Approve Continuity and Coordination Between Medical and BH Healthcare</li> </ul>	Ms. Franke		
	<ul> <li>Annual Assessment of Experience with UM Proces</li> <li>Possible Action: Approve Annual Assessment</li> <li>Experience with UM process</li> </ul>			



	e.	Asessment of Physician Directory Adequacy <b>Possible Action:</b> Approve Assessment of Physician Directory Adequacy	Ms. Enke				
	f.	Member Experience Ánalysis <b>Possible Action:</b> Approve Member Experience	Mr. Breakbill				
	g.	Assessing Member Understanding of Marketing Information Analysis	Ms. Enke				
		<b>Possible Action:</b> Approve Assessing Member Understanding of Marketing Information Analysis					
6.		ssion Items		7:35	30 min.		
		Access and Availability	Ms. Switzer				
	b.	Appeals and Grievances	Mr. Breakbill				
	с. d.	Experience with Case Management Continuity and Coordination of Medical Care	Ms. Cagle Ms. Cagle				
	ч.	Continuity and Coordination of Medical Care	WS. Ouglo				
7.	Committee Reports						
	а.	Credentialing Committee Review August 15, 2018 report of the Credentialing comm	Dr. Robertson	8:05	5 min.		
		<b>Possible Action:</b> Approve Credentialing Committee report presented.	ort as				
	b.	Pharmacy and Therapeutics Committee	Dr. Lin	8:10	5 min.		
		Review June 21, 2018 minutes of the committee meeting		00	•		
	Possible Action: Approve Pharmacy and Therapeutics Committee						
		minutes as presented.					
	C.	Utilization Management Committee	Dr. Lin	8:15	5 min.		
		Review minutes of the July 18, 2018 UM committee meet					
		Possible Action: Approve Utilization Management Comr	nittee				
	d.	minutes as presented. Compliance Report	Ms. Larmer	8:20	5 min.		
	u. e.	Quality Dashboard	Dr. Liu	8:20 8:25	5 min. 5 min.		
	е.			0.20	5 mm.		
8.	Adjour	nment	Dr. Paul	8:30			
	-						



## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Avenue, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com