

AGENDA

For a Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority d.b.a. Santa Clara Family Health Plan Credentialing Committee

Wednesday, October 3, 2018, 12:15 PM - 1:30 PM Santa Clara Family Health Plan 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

1.	Introductions Clara Adams, LCSW	Dr. Robertson	12:15	5 min.
2.	Open Session Meeting Minutes Review Open Session Credentialing Committee Meeting Minutes (08.15.2018) Possible Action: Approve Open Session 08/15/2018 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:20	5 min.
3.	Public Comment	Dr. Cordero- Gamez	12:25	5 min.
	Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Guillez		
4.	CMO Update(s)	Du Doboutoon	12.20	C main
	Informational Update(s)	Dr. Robertson	12:30	5 min.
5.	Mid-Level Policy and Procedure Revision Possible action: Approve Revised Mid-Level Policy	Eric Tatum	12:35	5 min.
	Adjourn to Closed Session Pursuant to Welfare and Institutions Code Section 14087.36 (w)			
6.	Closed Session Meeting Minutes Review Closed Session Credentialing Committee Meeting Minutes (08.15.2018)	Dr. Cordero- Gamez	12:40	5 min.
	Possible Action: Approve Closed Session 08/15/2018 minutes			

SCFHP Credentialing Committee Page 1 of 3



Dr. Robertson

	014 540111000	DI. NODELGOII	12.73	5 111111.
	 Acknowledgement of Grievance Data Review covered from 11/01/2017 to 04/30/2018 			
	b. MBC follow-up			
	General Surgery (OB/GYN PCP, NT30), NT30's response			
	to the accusation			
	Possible Action: Approve NT30's response to the			
	accusation			
	c. OB/GYN Spec, NT10 admitting arrangement			
	Possible Action: Approve admitting arrangement			
8.	New Business	Dr. Robertson	12:50	0 min.
	None			
9.	Medical Board Alerts	Dr. Robertson	12:50	5 min.
	a. Pediatrics (PCP, NT50), Placed on 3 years-probation to			
	run consecutively with current probation by MBC on			
	08/31/2018. Prohibited from supervising physician			
	assistants and advanced practice nurses.			
	Possible Action: Approve 3 years-probation			
10.	Independent Network Credentialing	All	12:55	10 min.
	Provider profiles review			
	Possible Action: Approve Independent Network Credentialing			
11.	Independent Network Re-credentialing	All	1:05	10 min.
	Provider profiles review			
	Possible Action: Approve Independent Network Re-			
	credentialing			
12.	Delegated Credentialing Summary	FYI	1:15	5 min.
	Reconvene in Open Session			
13.	Delegated Credentialing Quarterly Reports	FYI	1:20	5 min.
14.	Adjournment	Dr. Cordero-	1:25	
	•	Gamez		
	Next Meeting: Wednesday, December 5, 2018			

Old Business

7.



Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Credentialing Committee on any item on the agenda are requested to advise the recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Catherine Almogela 48 hours prior to the meeting at 408-874-1785.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Catherine Almogela at 408-874-1785. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.