

AGENDA

For a Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority d.b.a. Santa Clara Family Health Plan Credentialing Committee

Wednesday, August 15, 2018, 12:30 PM - 1:30 PM Santa Clara Family Health Plan 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

1.	Introductions	Dr. Robertson	12:30	5 min.
2.	Open Session Meeting Minutes a. Review Open Session Credentialing Committee Meeting Minutes (06.06.2018) Possible Action: Approve Open Session 06/06/2018 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:35	5 min.
3.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Cordero- Gamez	12:40	5 min.
4.	CMO Update(s) Informational Update(s) a. Clara Adams new member eff July 2018	Dr. Robertson	12:45	5 min.
5.	Mid-Level Policy Possible Action: Approve Mid-Level policy			
	Adjourn to Closed Session Pursuant to Welfare and Institutions Code Section 14087.36 (w)			
6.	Closed Session Meeting Minutes Review Closed Session Credentialing Committee Meeting Minutes (06.06.2018) Possible Action: Approve Closed Session 06/06/2018 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:50	5 min.

SCFHP Credentialing Committee Page 1 of 3



7.	Old Business	Dr. Robertson	12:55	5 min
	a. MBC follow-up			
	General Surgery (SPEC, NT20), NT20's response to settlement and order			
	b. Re-credentialing follow-up			
	Pediatrics (PCP, NT10), completed approved CAP			
	Possible Action: Approve Full Re-credentialingc. Ongoing Monitoring Summary Review of 6month grievances			
	Possible Action: Approve Grievance Data Review			
8.	New Business	None	1:00	0 min.
9.	Medical Board Alerts a. General Surgery (SPEC, NT10 and NT50), Accusation filed by MBC on 06/12/2018	Dr. Robertson	1:00	5 min.
	b. OB/GYN (PCP, NT30), Accusation filed by MBC on 07/16/2018			
10.	Independent Network Credentialing Provider profiles review Possible Action: Approve Independent Network Credentialing	All	1:05	7 min.
11.	Independent Network Re-credentialing Provider profiles review Possible Action: Approve Independent Network Re- credentialing	All	1:12	7 min.
12.	Delegated Credentialing Summary	FYI	1:19	3 min.
	Reconvene in Open Session			
13.	Delegated Credentialing Quarterly Reports	FYI	1:22	3 min.
14.	Adjournment	Dr. Cordero- Gamez	1:25	
	Next Meeting: Wednesday, October 3, 2018	Gairlez		



Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Credentialing Committee on any item on the agenda are requested to advise the recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Catherine Almogela 48 hours prior to the meeting at 408-874-1785.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Catherine Almogela at 408-874-1785. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.