

AGENDA

For a Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority d.b.a. Santa Clara Family Health Plan Credentialing Committee

Wednesday, December 12, 2018, 12:15 PM - 1:30 PM Santa Clara Family Health Plan 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

| 1. | Introductions Laurie Nakahira, DO, Chief Medical Officer | Dr. Nakahira | 12:15 | 5 min. |
|----|---|-----------------------|-------|--------|
| 2. | Open Session Meeting Minutes | | | |
| | Review Open Session Credentialing Committee Meeting Minutes (10.03.2018) | Dr. Cordero- Gamez | 12:20 | 5 min. |
| | Possible Action: Approve Open Session 10/03/2018 minutes | | | |
| 3. | Public Comment | Dr. Cordero- Gamez | 12:25 | 5 min. |
| | Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes. | | | |
| 4. | CMO Update(s) | | | |
| | Informational Update(s) | Dr. Nakahira | 12:30 | 5 min. |
| | Adjourn to Closed Session Pursuant to Welfare and Institutions Code Section 14087.36 (w) | | | |
| 5. | Closed Session Meeting Minutes | | | |
| | Review Closed Session Credentialing Committee Meeting | Dr. Cordero- | 12:35 | 5 min. |
| | Minutes (10.03.2018) | Gamez | | |
| | Possible Action: Approve Closed Session 10/03/2018 minutes | | | |

| | | * | Santa Clara Family Health Plan. | |
|-----|---|-----------------------|------------------------------------|---------|
| 6. | Old Business a. Acknowledgement of grievance summary report period 11/01/2017 to 04/30/2018 b. MBC follow-up i. OB/GYN (PCP, NT30), NT30's response ii. Pediatrics (PCP, NT50), NT50's response Possible Action: Approve MBC follow-up | Dr. Nakahira | 12:40 | 5 min. |
| 7. | New Business Delegation results summary report Possible Action: Approve Delegation results summary report PQI summary report Possible Action: Approve PQI summary report | Dr. Nakahira | 12:45 | 5 min. |
| 8. | Medical Board Alerts a. Vascular Surgery (Spec, NT10), Public reprimand b. OB/GYN (Spec, NT20), Accusation Possible Action: Approve Medical Board Alerts | Dr. Nakahira | 12:50 | 5 min. |
| 9. | Independent Network Credentialing Provider profiles review Possible Action: Approve Independent Network Credentialing | All | 12:55 | 10 min. |
| 10. | Independent Network Re-credentialing Provider profiles review Possible Action: Approve Independent Network Re- credentialing | All | 1:05 | 10 min. |
| 11. | Delegated Credentialing Summary | FYI | 1:15 | 5 min. |
| | Reconvene in Open Session | | | |
| 12. | Delegated Credentialing Quarterly Reports | FYI | 1:20 | 5 min. |
| 13. | 2019 Calendar Dates | FYI | 1:25 | 5 min. |
| 14. | Adjournment | Dr. Cordero- Gamez | 1:30 | |
| | Next Meeting: Wednesday, February 6, 2019 | | | |

Next Meeting: Wednesday, February 6, 2019



Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Credentialing Committee on any item on the agenda are requested to advise the recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Catherine Almogela 48 hours prior to the meeting at 408-874-1785.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Catherine Almogela at 408-874-1785. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

This agenda and meeting documents are available at <u>www.scfhp.com</u>.