



Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Utilization Management Committee

Wednesday, July 18, 2018 6:00 PM - 7:30 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008

AGENDA

1.	Introduction	Dr. Lin	6:00	5 min.			
2.	Meeting Minutes Review minutes of the April 18, 2018 Utilization Management Committee Possible Action: Approve 04/18/18 minutes	Dr. Lin meeting.	6:05	5 min.			
3.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Lin	6:10	5 min.			
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	10 min.			
5.	Discussion Items/Follow up Items						
	a. Future meetings in new location	Dr. Robertson	6:25	5 min.			
6.	 Action Items a. Care Coordinator Guidelines Possible Action: Approve Care Coordinator Guidelines b. UM Program Evaluation 2017 Possible Action: Approve UM Program Evaluation 2017 	Ms. Castillo	6:30	10 min.			
7.	Reports (MediCal/SPD, Healthy Kids)						
	a. Membership b. LIM Paparts 2018	Dr. Robertson	6:40 6:45	5 min.			
	 b. UM Reports 2018 i. Dashboard Metrics: Turn Around Time (Cal MediConnect/Medi-Cal) ii. Standard Utilization: Metrics PowerPoint 	Dr. Boris	6:45	10 min.			
	c. HS 04.01 Reporting Quality Monitoring of Plan Auths, Denials, etc. (Q2 18)		6:55	5 min.			
	d. Referral Tracking	Ms. Castillo	7:00	5 min.			

	e. Procedure for documentation requirements for Prior Authorization when no clinical notes attached	Ms. Castillo	7:05	5 min.
	f. Nurse Advice Line Stats	Ms. Carlson	7:10	5 min.
8.	Behavioral Health UM Reports i. Turn Around Time ii. Developmental Screening Summary	Ms. Holm	7:15	10 min.
9.	Adjournment Next meeting: Wednesday, October 17, 2018 6 p.m.	Dr. Lin	7:25	

Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Utilization Management Committee on any item on the agenda are requested to advise the recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Utilization Management Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.