



## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, May 09, 2018 6:00 PM - 8:00 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008 Creekside

Via Teleconference
Residence
3411 S. Conway Ct.
Kennewick, WA 99337

## **AGENDA**

1.	Introduction	Dr. Paul	6:00	5 min.
2.	Meeting Minutes Review minutes of the February 21, 2018 Quality Improvement Committee Possible Action: Approve 02/21/2018 minutes	Dr. Paul e meeting.	6:05	5 min.
3.	Public Comment  Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Paul	6:10	5 min.
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives.	Dr. Robertson	6:15	10 min.
5.	<ul> <li>Action Items</li> <li>a. Review of QI Workplan         <ul> <li>Possible Action: Approve QI Workplan</li> </ul> </li> <li>b. Review of QI Program Evaluation 2017         <ul> <li>Possible Action: Approve QI Program Evaluation</li> </ul> </li> <li>c. Review of Population Health Management Description         <ul> <li>Possible Action: Approve Population Health Management Description</li> <li>Review of Case Management Program Evaluation 2017</li> <li>Possible Action: Approve Case Management Program Evaluation</li> </ul> </li> </ul>	on	6:25 Dr. Liu Dr. Liu Ms. Ca Ms. Ca	
	the state of the s			

Review of Health Education Workplan Ms. Shah Possible Action: Approve Health Education Workplan Review of Health Education Program Evaluation 2017 Ms. Shah f. Possible Action: Approve Health Education Program Evaluation Annual Review of Quality Improvement Policies Dr. Liu i. QI.01 Conflict of Interest ii. QI.02 Clinical Practice Guidelines iii. QI.03 Distribution of Quality Improvement Information iv. QI.04 Peer Review Process v. QI.05 Potential Quality of Care Issues vi. QI.06 Quality Improvement Study Design/Performance Improvement Program Reporting vii. QI.07 Physical Access Compliance viii. QI.08 Cultural and Linguistically Competent Services ix. QI.09 Health Education Program and Delivery System Policy QI.10 IHA and HEBA Assessments Policy xi. QI.11 Member Non-Monetary Incentives xii. QI.12 SBIRT xiii. QI.13 Comprehensive Case Management xiv. QI.14 Disease Management xv. QI.15 Transitions of Care xvi. OI.17 BH Care Coordination xvii. QI.18 Sensitive Services, Confidentiality, Rights of Adults and Minors xviii. QI.19 Care Coordination Staff Training xix. QI.20 Information Sharing with SARC xx. QI. 21 Information Exchange Between Santa Clara Family Health Plan and County of Santa Clara Behavioral Services Department xxi. QI.22 Early Start Program (Early Intervention Services) Possible Action: Approve Quality Improvement policies. **Discussion Items** 6:55 20 min. a. Access and Availability Ms. Turner -Timely access survey results Mr. Breakbill **b.** Appeals and Grievances c. Initial Health Assessment (IHA) Quality Study Dr. Liu **Committee Reports** 7:15 **Credentialing Committee** Dr. Lin 5 min. Review February 07, 2018 and April 04, 2018 reports of the Credentialing Committee. Possible Action: Accept February 07 and April 04, 2018 Credentialing Committee Reports as presented b. Pharmacy and Therapeutics Committee 7:20 Dr. Lin 5 min. Review minutes of the December 14, 2017 Committee Meeting. Possible Action: Accept December 14, 2017 Pharmacy and Therapeutics Committee minutes as presented

6.

7.

	C	Utilization Management Committee Dr. Lin Review minutes of the October 26, 2017 and January 17, 2018 UM Committee Meetings Possible Action: Accept January 17, 2018 and October 26, 2017 Utilization Management Committee minutes as presented			5 min.
	d.	Consumer Advisory Board	Ms. Andersen	7:30	10 min.
	e.	Compliance Report	Ms. Larmer	7:40	10 min.
	f.	Quality Dashboard	Ms. Liu	7:50	10 min.
8.	Adj	journment	Dr. Paul	8:00	

## Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Quality Improvement Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Quality Improvement Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.