



## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, February 21, 2018 6:00 PM - 8:00 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008

## **AGENDA**

1.	Int	troduction	Dr. Paul	6:00	5 min.	
2.	M	eeting Minutes  Review minutes of the November 08, 2017 Quality Improvement Committ  Possible Action: Approve 11/08/2017 minutes	Dr. Paul ee meeting.	6:05	5 min.	
3.	Pu	wblic Comment  Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Paul	6:10	5 min.	
4.	CE	O <b>Update</b> Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	10 min.	
5.	Action Items			6:25	30 min.	
	a.	<ul> <li>Review of Clinical, Behavioral, and Medical Preventative Practice Guidelines</li> <li>Possible Action: Approve Guidelines</li> </ul>			Mr. Aguirre	
	b.	Review of QI Program Description		Ms. Liu		
		Possible Action: Approve QI Program Description				
	C.			Ms. Carlson		
		Possible Action: Approve Case Management Strategy Description				
	d. Review of Health Education Program Description			Mr. Aguirre		
	е.	<ul> <li>Possible Action: Approve Health Education Program Description</li> <li>Review of Cultural and Linguistics Program Description and Evaluation</li> <li>Possible Action: Approve Cultural and Linguistics Program Description and Evaluation</li> </ul>				
	_					
	f.	Behavioral Health Polices for approval	Ms. Holm			
		<ul> <li>QI.23 Alcohol Misuse Screening and Behavioral Counseling Inter-</li> </ul>	y Care			
		<ul> <li>QI.24 Outpatient Mental Health Services</li> </ul>				
		Possible Action: Approve Behavioral Health policies as presented.				

- g. Palliative Care Policies for approval
  - QI.25 Intensive Outpatient Palliative Care

**Possible Action:** Approve Palliative Care policy as presented.

- h. LTSS Policies for approval
  - QI.16 MLTSS Care Coordination

**Possible Action:** Approve MLTSS policy as presented.

6.	Discussion Items			6:55	20 min.	
	a.	Access and Availability	Ms. Turner			
		-Timely access survey results				
	b.	Appeals and Grievances	Mr. Breakbill			
7.	Committee Reports					
	a.	Credentialing Committee	Dr. Lin	7:15	5 min.	
		Review October 04, 2017 and December 06, 2017 reports of the Credentialing Committee.				
		Possible Action: Accept October 04, 2017 and December 06,				
		2017 Credentialing Committee Reports as presented				
	b.	Pharmacy and Therapeutics Committee	Dr. Lin	7:20	5 min.	
		Review minutes of the September 21, 2017 Committee Meeting.				
		Possible Action: Accept September 21, 2017 Pharmacy and				
		Therapeutics Committee minutes as presented				
	C.	Utilization Management Committee	Dr. Lin	7:25	5 min.	
		Review minutes of the October 18, 2017 Committee Meeting.				
		Possible Action: Accept October 18, 2017 Utilization				
		Management Committee minutes as presented				
	d.	Quality Dashboard	Ms. Liu	7:30	10 min.	
	e.	Compliance Report	Ms. Liu	7:40	10 min.	
	f.	Consumer Advisory Board	Ms. Andersen	7:50	10 min.	
8.	Adjournment		Dr. Paul	8:00		

## Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Quality Improvement Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Quality Improvement Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.