

## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority d.b.a. Santa Clara Family Health Plan Credentialing Committee

Wednesday, February 7, 2018 6:00 PM - 8:00 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008

## **AGENDA**

1.	Introductions	Dr. Boris	6:00	10 min.
2.	Meeting Minutes Review Credentialing Committee Meeting Minutes (12.06.2017)  Possible Action: Approve 12/06/2017 minutes	Dr. Cordero- Gamez	6:10	10 min.
3.	Public Comment  Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Cordero- Gamez	6:20	5 min.
4.	CMO Update(s)  a. Informational Update(s)  Adjourn to Closed Session  Pursuant to Welfare and Institutions Code Section 14087.36 (w)	Dr. Boris	6:25	5 min.
5.	Old Business	None		0 min.
6.	New Business	None	6:30	5 min.
7.	Medical Board Alerts  a. Cardiovascular Disease Specialist (Independent NT), Accusation filed by MBC on 12/18/2017	Dr. Boris	6:35	10 min.
8.	Independent Network Credentialing  a. Summary and profiles	All	6:45	20 min.
	<ul> <li>b. Provider Review</li> <li>Possible Action: Approve Independent Network Credentialing</li> </ul>	None		0 min.



9.	Independent Network Re-credentialing  a. Summary and profiles	All	7:05	5 min.
	b. Provider Review  Possible Action: Approve Independent Network Re-credentialing	None		0 min.
10.	Delegated Credentialing Summary	FYI	7:10	10 min.
	Reconvene in Open Session			
11.	Delegated Credentialing Quarterly Reports	FYI	7:20	10 min.
12.	Adjournment	Dr. Cordero- Gamez	7:30	

Next Meeting: Wednesday, April 4, 2018

## Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Credentialing Committee on any item on the agenda are requested to advise the recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Catherine Almogela 48 hours prior to the meeting at 408-874-1785.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Catherine Almogela at 408-874-1785. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.