



## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, August 09, 2017 6:00 PM - 7:30 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008

## **AGENDA**

1.	Introduction	Ms. Tomcala/Dr. Paul	6:00	5 min.
2.	Meeting Minutes  Review minutes of the May 10, 2017 Quality Improvement Comm  Possible Action: Approve 05/10/2017 minutes	Dr. Paul mittee meeting.	6:05	5 min.
3.	Public Comment  Members of the public may speak to any item not on the agendatwo minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Paul a;	6:10	5 min.
4.	CEO Update  Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	10 min.
5.	Action Items  a. HEDIS Reporting  b. Initial Health Assessment	Mr. Aguirre	6:25	25 min.
	<ul> <li>c. Review of Quality Improvement Policies</li> <li>i. QI.13 Comprehensive Case Management</li> <li>ii. QI.14 Disease Management</li> <li>iii. QI.15 Transitions of Care</li> <li>iv. QI.16 MLTSS Care Coordination</li> <li>v. QI.17 BH Care Coordination</li> <li>vi. QI.18 Sensitive Services, Confidentiality, Rights of Adults an vii. QI. 19 Care Coordination Staff Training</li> <li>viii. QI. 20 Information Sharing with SARC</li> </ul>	Mr. Aguirre nd Minors		

Possible Action: Approve Quality Improvement policies

6.	Dis	scussion Items		6:50	15 min.
	a.	Access and Availability		Mr. Aguirre Mr. Breakbill Mr. Aguirre	
	b.	Appeals and Grievances			
	C.	HOS			
7.	Co	mmittee Reports			
	a.	Credentialing Committee	Dr. Lin	7:05	5 min.
		Review June 07, 2017 report of the Credentialing Committee.  Possible Action: Accept June 07, 2017 Credentialing Committee			
		Report as presented			
	b.	Pharmacy and Therapeutics Committee	Dr. Lin	7:10	5 min.
		Review minutes of the March 16, 2017 Committee Meeting.			
		Possible Action: Accept March 16, 2017 Pharmacy and Therapeutics Committee minutes as presented			
	C.	Utilization Management Committee	Dr. Lin	7:15	5 min.
	<b>.</b>	Review minutes of the April 19, 2017 Committee Meeting.	511 2	,,15	3
		Possible Action: Accept April 19, 2017 Utilization Management			
		Committee minutes as presented			
	d.	Quality Dashboard	Mr. Aguirre	7:20	10 min.
		Review Quality Metrics including Potential Quality Issues			
	•	Possible Action: No action required.  Consumer Advisory Board	Ms. Andersen	7:30	10 min.
	e.	Possible Action: No action required.	ivis. Affuersen	7.30	10 111111.
8.	Adjournment		Dr. Paul	7:40	
	Ne	Next meeting: Wednesday, November 8, 2017 6 p.m.			

## Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Quality Improvement Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Quality Improvement Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.