



## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, February 08, 2017 6:00 PM - 7:30 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008

## **AGENDA**

1.	Introduction	Dr. Robertson	6:00	5 min.
2.	Meeting Minutes  Review minutes of the November 09, 2016 Quality Improvement Commit  Possible Action: Approve 11/09/2016 minutes	Dr. Robertson tee meeting.	6:05	5 min.
3.	Public Comment  Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Robertson	6:10	5 min.
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	10 min.
5.	Action Items  a. Review of Quality Improvement Policies i. CM.10 Early Start Program (Early Intervention Services) ii. QI.02 Clinical Practice Guidelines iii. Renumbering of CM policies Possible Action: Approve Quality Improvement policies.	Ms. Liu	6:25	10 min.
	<ul> <li>Review of QI Program Description</li> <li>Possible Action: Approve QI Program Description</li> </ul>			
	<ul> <li>Review of Case Management Program Description</li> <li>Possible Action: Approve Case Management Program Description</li> </ul>			
	<ul> <li>Review of Health Education Program Description</li> <li>Possible Action: Approve Health Education Program Description</li> </ul>			

Possible Action: Approve Cultural and Linguistics Program Description and Evaluation

e. Review of Cultural and Linguistics Program Description and Evaluation

6.	Discussion Items			6:35	20 min.	
	a.	Access and Availability	Ms. Clements			
	b.	Appeals and Grievances	Mr. Breakbill			
7.	Committee Reports					
	a.	Credentialing Committee	Dr. Lin	6:55	5 min.	
		Review December 02, 2016 report of the Credentialing Committee.				
		Possible Action: Accept December 02, 2016 Credentialing				
		Committee Report as presented				
	b.	Pharmacy and Therapeutics Committee	Dr. Lin	7:00	5 min.	
		Review minutes of the September 15, 2016 Committee Meeting.				
		Possible Action: Accept September 15, 2016 Pharmacy and				
		Therapeutics Committee minutes as presented				
	C.	Utilization Management Committee	Dr. Lin	7:05	5 min.	
		Review minutes of the October 19, 2016 Committee Meeting.				
		Possible Action: Accept October 19, 2016 Utilization				
		Management Committee minutes as presented				
	d.	Dashboard	Ms. Liu	7:15	10 min.	
8.	. Adjournment		Dr. Robertson	7:25		

## Notice to the Public—Meeting Procedures

Persons wishing to address the Quality Improvement Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.

The Quality Improvement Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.

In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Caroline Alexander 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.

To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Caroline Alexander at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.