



## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Provider Advisory Council (PAC)

Thursday, April 7, 2016 12:15 PM – 1:45 PM 210 E. Hacienda Avenue Campbell, CA 95008

## **AGENDA**

1.	Roll Call	Dr. Thad Padua, Chair	12:15	5 min.
2.	Meeting Minutes Review minutes of the February 4, 2016 - Regular Meeting Possible Action: Approve 10/08/15 minutes	Dr. Thad Padua, Chair	12:20	5 min.
3.	Public Comment  Members of the public may speak to any item not on the agenda; 2 minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Thad Padua, Chair	12:25	5 min.
4.	Chief Medical Officer Update Discussion on the following topics: a. Continuity of Care b. SPD c. Behavioral Health d. Case Management Training	Dr. Jeff Robertson, CMO	12:30	15 min.
5.	Quality and Pharmacy Update Discussion on the following topics: a. Drug Report b. QI / UM Work Plan and Training c. Language Assistance Documentation	Johanna Liu, Director of Quality and Pharmacy	12:45	15 min.
6.	Managed Long Term Services and Supports (MLTSS) Discussion on current regulatory updates.	Nicole Bell, Care Coordinator I	1:00	15 min.

## 7. Access and Availability

Discussion on the following reports:

	a.	2015 Transportation Analysis	Dan Johns, Appeals and Grievance Manager	1:15	5 min.
	b.	2015 Grievance report	Dan Johns, Appeals and Grievance Manager	1:20	5 min.
	C.	2015 LOA Report	Jen Clements, Director of Provider Network Management	1:25	5 min.
8.		harter v and approval of new Committee Charter. Possible Action: Approve charter.	Dr. Jeff Robertson, CMO	1:30	15 min.

9. Adjournment 1:45

## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the PAC on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The PAC may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Rita Zambrano 48 hours prior to the meeting at 408-874-1842.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Rita Zambrano at 408-874-1842. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E. Hacienda Avenue, Campbell.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com