

For a Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Compliance Committee

Thursday, February 28, 2019 1:00 - 2:30 PM Board Room 6201 San Ignacio Ave San Jose CA 95119

AGENDA

l.	Roll Call	Ms. Larmer	1:00 pm	5 min.
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Compliance Committee reserves the right to limit the duration of the public comment period to 30 minutes.	Ms. Larmer	1:05 pm	5 min.
•	Approve Minutes of the November 15, 2018 Regular Compliance Committee Meeting Possible Action: Approve Minutes	Ms. Larmer	1:10 pm	5 min.
•	CMS Program Audit Discuss status of Corrective Actions implemented in connection with Conditions identified in CMS Program Audit and independent validation audit.	Ms. Larmer	1:15 pm	20 min.
•	Compliance Activity Report a) State Regulatory Audits i. DHCS – 2019 audit; pre-audit activity and anticipated focus ii. DMHC – 2019 audit; pre-audit activity and anticipated focus b) Delegation Audits and Corrective Action Plans c) NCQA Survey Results Possible Action: Accept Compliance Activity Report	Ms. Paige	1:35 pm	20 min.
	Compliance Program Enhancements i. FDR Compliance e Guide ii. Risk Assessment Tool	Ms. Larmer	1:55	5 min.
•	Review CMC and Medi-Cal Compliance Dashboard and Work Plans Possible Action: Accept Dashboard Report and Work Plans	Ms. Nguyen	2:00 pm	10 min.
.	Review Compliance Policies a) Exclusion Screening b) Compliance Training	Ms. Larmer	2:10 pm	10 mins



- c) Standards of Conduct
- d) Annual CPE Audit
- e) Risk Assessment
- f) FDR Contracting
- g) Corrective Action Plans

Possible Action: Approve Exclusion Screening, Compliance Training, Standards of Conduct, Annual CPE Audit, and Risk Assessment, FDR Contracting and Corrective Action Plans Policies.

9. Fraud, Waste, and Abuse Report

Ms. Larmer 2:20 pm

5 min.

a) Discuss any credible FWA cases and recovery efforts

Possible Action: Accept FWA Report

10. Adjournment Ms. Larmer 2:25 pm

Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Beth Paige 48 hours prior to the meeting at 408-874-1703.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Beth Paige at 408-874-1703. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com