

## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Utilization Management Committee

Wednesday, July 17, 2019, 6:30-8:00 PM Santa Clara Family Health Plan, Redwood 6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119

## AGENDA

1.	Introduction	Dr. Lin	6:35	5 min
2.	Meeting Minutes Review minutes of the April 17, 2019 Utilization Management Committee Meeting Possible Action: Approve minutes of the April 17, 2019 Utilization Management Committee meeting	Dr. Lin	6:40	5 min
3.	<b>Public Comment</b> Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The committee reserves the right to limit the duration of public comment to 30 minutes	Dr. Lin	6:45	5 min
4.	<b>CEO Update</b> Discuss status of current topics and initiatives	Ms. Tomcala	6:50	10 min
5.	<ul> <li>CMO Update</li> <li>a. CMS Independent Validation Audit (May 1 – July 31, 2019)</li> <li>b. DHCS Exit Conference June 13, 2019 update</li> </ul>	Dr. Nakahira	7:00	10 min
6.	Old Business/Follow Up Items a. General Old Business b. IRR Follow Up – 1 staff member c. BHT and Mild To Moderate Services – explaination and utilization	Dr. Boris	7:10	10 min
7.	Action Items None	Ms. Carlson	7:20	5 min



8.	Reports (MediCal/SPD, Healthy Kids)			
	a. Membership Reports	Dr. Nakahira	7:25	5 min
	b. UM Reports 2019	Dr. Boris	7:30	10 min
	I. Dashboard Metrics			
	<ul> <li>UM, Medical, BH, MLTSS</li> </ul>			
	II. Standard Utilization Metrics Powerpoint			
	c. HS.04.01 Reporting Quality Monitoring of Plan Auths, Denials	Ms. Carlson	7:40	5 min
	etc. (Q2 19)			
	d. Referral Tracking Quarterly Report (Q2 19)	Ms. Carlson	7:45	5 min
9.	Behavioral Health UM Reports	Ms. McKelvey	7:50	10 min
	a. Criteria for ABA Services			
	b. Criteria for other BHT Services			
10. Adjournment		Dr. Boris	8:00	
Next meeting: Wednesday, October 16, 2019 at 6:30pm				

## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Nancy Aguirre 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Nancy Aguirre at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at <u>www.scfhp.com</u>