

Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, August 14, 2019, 6:00-8:00 PM Santa Clara Family Health Plan, Boardroom 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

VIA TELECONFERENCE AT:

Residence 3411 S. Conway Ct. Kennewick, WA 99337

AGENDA

1.	Introduction	Dr. Paul	6:00	5 min
2.	Meeting Minutes Review meeting minutes of the June 12, 2019 Quality Improvement Committee Possible Action: Approve June 12, 2019 Quality Improvement Committee minutes	Dr. Paul	6:05	5 min
3.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Quality Improvement Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes	Dr. Paul	6:10	5 min
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives	Ms. Tomcala	6:15	5 min
5.	Action Items a. CMC Availability of Practicioners Evaluation Review of the CMC Availability of Practicioners Evaluation Possible Action: Approve the CMC Availability of Practicioners Evaluation	Ms. Switzer	6:20	45 min
	 Review of Population Health Management Impact 2018 Report Review of Population Health Management Impact Effectiveness Analysis 2018 Report Possible Action: Approve Population Health Management Impact Effectiveness Analysis 2018 Report 	Ms. Cagle		
	c. Review Updates to Policy QI.13 Comprehensive Case Management Policy QI.13 updated to include the new Direct Case Management Line Possible Action: Approve updates to Policy QI.13	Ms. Carlson		



7.05

20 min

d. Review Policy HS.01 Prior Authorizations

Discussion Itams

Annual review of Policy HS.01 Prior Authorizations **Possible Action:** Approve review of Policy HS.01

6.	a. b.	Appeals and Grievances HEDIS Reporting Medi-Cal CAHPS Survey	Mr. Breakbill Ms. Chang Ms. Enke	7:05	30 min
7.		mmittee Reports Credentialing Committee Review June 5, 2019 report of the Credentialing Committee Meeting Possible Action: Accept June 5, 2019 Credentialing Committee Report as presented	Dr. Nakahira	7:35	5 min
	b.	Pharmacy and Therapeutics Committee Review minutes of the March 12, 2019 Pharmacy and Therapeutics Committee Meeting Page No. 12, 2010 Pharmacy and Therapeutics	Dr. Lin	7:40	5 min
		Possible Action: Accept March 12, 2019 Pharmacy and Therapeutics Committee minutes as presented			
	C.	Utilization Management Committee Review minutes of the April 17, 2019 Utilization Management Committee Meeting	Dr. Lin	7:45	5 min
		Possible Action: Accept April 17, 2019 Utilization Management Committee minutes as presented			
	d.	Compliance Report	Ms. Larmer	7:50	5 min
	e.	Quality Dashboard	Dr. Liu	7:55	5 min
8.		journment xt Quality Improvement Committee meeting: Wednesday, October 9, 2019	Dr. Paul	8:00	

Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Nancy Aguirre 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835 or naguirre@scfhp.com.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Nancy Aguirre at 408-874-1835 or naguirre@scfhp.com. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com