

Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Utilization Management Committee

Wednesday, October 16, 2019, 6:30-8:00 PM Santa Clara Family Health Plan, Redwood 6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119

AGENDA

1.	Introduction	Dr. Lin	6:30	5 min
2.	Meeting Minutes Review minutes of the July 17, 2019 Q3 2019 Utilization Management Committee (UMC) Meeting Possible Action: Approve Q3 2019 UMC Meeting minutes	Dr. Lin	6:35	5 min
3.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The committee reserves the right to limit the duration of public comment to 30 minutes.	Dr. Lin	6:40	5 min
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives	Ms. Tomcala	6:45	10 min
5.	cmo Update a. General Update b. Update – Completion of CMS IVA Audit	Dr. Nakahira	6:55	10 min
6.	 a. General Old Business b. Post Bariatric Surgery Update c. Bariatric CME Request d. MCG S-516: Gastric Restrictive Procedures, Sleeve Gastrectomy, by Laparoscopy 	Dr. Boris	7:05	8 min
	 e. How to Access Health Education Handout f. Health Education Materials and Classes for Members g. Language Assistance Contact Information 	Ms. Shah	7:13	5 min



7. **Action Items** Dr. Boris 7:18 5 min

a. Policy Update: HS.01 Prior Authorization

Possible Action: Approve Revised Policy HS.01

b. Medical Covered Services Prior Authorization (PA) Grid

and Medical Benefit PA Grid

Possible Action: Approve PA Grids

8. Reports

a. Membership Report
 b. Standard Utilization Metrics
 Dr. Nakahira
 Dr. Nakahira
 7:23 2 min
 Dr. Boris
 7:25 20 min

c. Hospital Specific Metrics: Readmission

d. Referral Tracking Quarterly Report - Q3 2019

e. Turn Around Time Report - Q3 2019

f. UM Call Center Metrics – Q2 & Q3 2019

g. HS.04.01 Quality Monitoring - Q3 2019

h. Inter-Rater Reliability (IRR) Report – 2019 2/2

9. **Behavioral Health UM Reports** Ms. McKelvey 7:50 10 min

a. Early and Periodic Screening, Diagnostic & Treatment (EPSDT)

b. Metrics Reports

10. Adjournment Dr. Lin 8:00

Next meeting: Wednesday, January 15, 2020 at 6:30 p.m.



Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Amy O'Brien 48 hours prior to the meeting at 408-874-1997.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Amy O'Brien at 408-874-1997.
 Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com