

Regular Meeting of the

## Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, December 4, 2019, 6:00 PM - 8:00 PM Santa Clara Family Health Plan, Redwood 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

## VIA TELECONFERENCE AT:

Residence 3411 S. Conway Ct. Kennewick, WA 99337

## AGENDA

1.	Introduction	Dr. Paul	6:00	5 min
2.	Meeting Minutes Review meeting minutes of the November 19, 2019 Quality Improvement Committee Possible Action: Approve November 19, 2019 Quality Improvement Committee Minutes	Dr. Paul	6:05	5 min
3.	<b>Public Comment</b> Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Quality Improvement Committee reserves the right to limit the duration of the public comment period to 30 minutes.	Dr. Paul	6:10	5 min
4.	<b>CEO Update</b> Discuss status of current topics and initiatives	Ms. Tomcala	6:15	5 min
5.	Follow-Up / Old Business None	All	6:20	5 min
6.	<ul> <li>Action Items</li> <li>a. Network Adequacy Assessment Review the Network Adequacy Assessment Possible Action: Approve the Network Adequacy Assessment</li> <li>b. Quality &amp; Accuracy Assessment of Personalized Information of Health Plan Services</li> </ul>	Ms. Switzer Ms. Nguyen	6:25	45 min
	Review the Quality & Accuracy Assessment of Personalized Information of Health Plan Services <b>Possible Action:</b> Approve the Quality & Accuracy Assessment of Personalized Information of Health Plan Services			



	C.	<b>Quality and Accuracy Assessment of Pharmacy Benefit Information</b> Review the Quality and Accuracy Assessment of Member Telephone Access Pharmacy Benefit Information <b>Possible Action:</b> Approve the Quality and Accuracy Assessment of	Ms. Nguyen		
	d.	Pharmacy Benefit Information <b>Continuity and Coordination of Medical Care</b> Review the Continuity and Coordination of Medical Care <b>Possible Action:</b> Approve the Continuity and Coordination of Medical Care	Ms. Andersen		
	e.	Member Experience Analysis Review the Member Experience Analysis Possible Action: Approve the Member Experience Analysis	Mr. Breakbill		
7.	a. b.	cussion Items Access and Availability – VHP Access Report-MY2018 CAHPS Health Outcomes Survey	Ms. Switzer Ms. Enke Ms. Enke	7:10	35 min
8.		mmittee Reports Credentialing Committee Review of October 30, 2019 report of the Credentialing Committee Meeting Possible Action: Accept October 30, 2019 Credentialing Committee Report as presented	Dr. Nakahira	7:45	15 min
		Pharmacy and Therapeutics Committee Review minutes of the September 26, 2019 Pharmacy and Therapeutics Committee Meeting Possible Action: Accept September 26, 2019 Pharmacy and Therapeutic Committee minutes as presented Quality Dashboard	Dr. Lin cs Dr. Liu		
9.		journment xt Quality Improvement Committee meeting: February 19, 2019	Dr. Paul	8:00	

## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Governing Board on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Nancy Aguirre 48 hours prior to the meeting at 408-874-1835.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Nancy Aguirre at 408-874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at <u>www.scfhp.com</u>.