

Regular Meeting of the

## Santa Clara County Health Authority Compliance Committee

Thursday, November 14, 2019, 1:00 PM- 2:30 PM Santa ClaraFamilyHealth Plan, Boardroom 6201 San Ignacio Ave San Jose CA 95119

## AGENDA

1.	Roll Call	Ms. Larmer	1:00 pm	 5 mir
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Compliance Committee reserves the right to limit the duration of the public comment period to 30 minutes.	Ms. Larmer	1:05 pm	5 mir
3.	Approve Minutes of the August 22, 2019 Regular Compliance Committee Meeting Possible Action: Approve Minutes	Ms. Larmer	1:10 pm	5 mir
4.	Compliance Program Update Review revisions to Compliance Program. Possible Action: Approve Compliance Program	Ms. Larmer	1:15 pm	5 min
5.	CMS Program and Validation Audits Discuss results of CMS Independent Validation Audit and next steps.	Ms. Larmer	1:20 pm	15 min
6.	<ul> <li>Compliance Activity Report</li> <li>a) State Regulatory Audits</li> <li>b) Delegation Audits and Corrective Action Plans</li> <li>c) Internal Audits</li> <li>Possible Action: Accept Compliance Activity Report</li> </ul>	Team	1:35 pm	20 min
7.	CMC Contract Management Team (CMT) HRA PIP	Ms. Larmer	1:55 pm	5 min
8.	Review CMC and Medi-Cal Compliance Dashboard and Work Plans	Ms. Nguyen	2:00 pm	15 min
	Possible Action: Accept Dashboard Report and Work Plans			
9.	Oversight Committee Report Review draft minutes of Oversight Committee meetings and address follow-up items, as warranted. Possible Action: Accept Oversight Committee Report	Ms. Yamashita	2:15 pm	10 min
10.	Fraud, Waste, and Abuse Report Discuss any credible FWA cases and recovery efforts. Possible Action: Accept FWA Report	Ms. Yamashita	2:25 pm	5 mir
11.	Adjournment	Ms. Larmer	2:30 pm	

Santa Clara County Health Authority Compliance Committee Regular Meeting November 14, 2019



## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Rita Zambrano 48 hours prior to the meeting at 408-874-1842.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Rita Zambrano at 408-874-1842. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com