

Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Credentialing Committee

Wednesday, December 4, 2019, 12:30 PM – 1:30 PM Santa Clara Family Health Plan, Training Room B Conference Room 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

AGENDA

1.	Introductions	Dr. Nakahira	12:15	5 min.
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.	Dr. Cordero- Gamez	12:20	5 min.
3.	Open Session Meeting Minutes Review Open Session Credentialing Committee Meeting Minutes (10.30.2019) Possible Action: Approve Open Session 10/30/2019 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:25	5 min.
4.	CMO Update(s) Informational Update(s) Adjourn to Closed Session Pursuant to Welfare and Institutions Code Section 14087.36 (w)	Dr. Nakahira	12:30	5 min.
5.	Closed Session Meeting Minutes Review Closed Session Credentialing Committee Meeting Minutes (10.30.2019) Possible Action: Approve Closed Session 10/30/2019 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:35	5 min.
6.	Old Business None	Dr. Nakahira	12:40	0 min.



7.	New Business a. PQI summary report from 03/01/2019 to 08/31/2019 Possible Action: Approve PQI summary report	Dr. Nakahira	12:40	5 min.
8.	Medical Board Alerts None	Dr. Nakahira	12:45	5 min.
9.	 Independent Network Credentialing a. CMO Approved Clean Files Possible Action: Approve CMO Approved Clean Files b. Provider profiles review by Committee Possible Action: Approve provider profiles review by Committee c. Additional Provisional Credentialing for PMG CMC to Independent Network Possible Action: Approve additional provisional credentialing for PMG CMC to Independent Network 	All	12:50	10 min.
10.	 Independent Network Re-credentialing a. CMO Approved Clean Files Possible Action: Approve CMO Approved Clean Files b. Provider profiles review by Committee Possible Action: Approve provider profiles review by Committee 	All	1:00	10 min.
11.	Delegated Credentialing Summary	FYI	1:10	5 min.
	Reconvene in Open Session			
12.	Delegated Credentialing Quarterly Reports	FYI	1:15	5 min.
13.	2020 Attestation	All	1:20	5 min.
14.	2020 Calendar Dates	FYI	1:25	5 min.
15.	Adjournment Next Meeting: Wednesday, February 5, 2019 with possible ad hoc meeting at the end of the month for file review of PMG CMC to Independent Network	Dr. Cordero- Gamez	1:30	



Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Catherine Almogela 48 hours prior to the meeting at 408-874-1785.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Catherine Almogela at 408-874-1785. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com



OPEN SESSION MINUTES

For a Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority d.b.a. Santa Clara Family Health Plan Credentialing Committee

Wednesday, October 30, 2019, 12:15-1:30 PM Santa Clara Family Health Plan, Training Room B Conference Room 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

Committee Members Present

Mario Cordero-Gamez, MD, Chairperson Clara Adams, LCSW Peter L. Nguyen, DO Jeff Robertson, MD, Medical Director

Staff Present:

Randee Reid Catherine Almogela

Committee Members Absent

Jimmy Lin, MD Laurie Nakahira, DO, Chief Medical Officer

Others Present:

None

1. Introductions

Mario Cordero-Gamez, MD, Chairperson convened the meeting at 12:22 pm.

2. Public Comment

None

3. Review Open Session Meeting Minutes (09.26.2019)

The meeting minutes were distributed to the Committee at the meeting. The Committee reviewed the minutes with corrections.

a. The Committee approved the minutes. Chair to sign off on approved minutes by next Credentialing Committee meeting.

4. Medical Director Update(s)

Jeff Robertson, MD, Medical Director shared the following information updates:

- SCFHP completed the Centers for Medicare and Medicaid (CMS) second remediation.
- Pharmacy benefits will be carved out and will be administered by the State by 2020.
- Healthy Kids has officially closed on October 1, 2019.

Adjourn to Closed Session

The Committee adjourned to closed session at 12:27 pm to discuss agenda items 5-10.



Reconvene in Open Session

The Committee reconvened to open session at 1:02 pm.

Report to Open Session

The Committee discussed items 5-10 of the agenda.

11. Adjournment

The meeting adjourned at 1:04 pm.

The next meeting is scheduled for Wednesday, December 4, 2019.

Mario Cordero-Gamez, MD

Committee Chairperson