

Ad hoc Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Credentialing Committee

Friday, December 20, 2019, 12:15 PM – 1:15 PM Santa Clara Family Health Plan, Training Room B Conference Room 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

VIA TELECONFERENCE AT:

Business 3033 Moorpark Ave. #7 San Jose, CA 95128

VIA TELECONFERENCE AT: Business

2030 Forest Ave. #100 San Jose, CA 95128

AGENDA

VIA TELECONFERENCE AT:

Business 749 Story Rd. #20 San Jose, CA 95122

VIA TELECONFERENCE AT:

Business 2411 Forest Ave. San Jose, CA 95128

1.	Introductions	Dr. Nakahira	12:15	5 min.
2.	Public Comment	Dr. Cordero- Gamez	12:20	5 min.
	Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Committee reserves the right to limit the duration of public comment period to 30 minutes.			
3.	Open Session Meeting Minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:25	5 min.
	Review Open Session Credentialing Committee Meeting Minutes (12.04.2019)			
	Possible Action: Approve Open Session 12/04/2019 minutes			
4.	CMO Update(s) Informational Update(s)	Dr. Nakahira	12:30	5 min.
	Adjourn to Closed Session			
	Pursuant to Welfare and Institutions Code Section 14087.36 (w)			
;	Santa Clara County Health Authority Credentialing Committee Ad hoc Meeting	Decemb	er 20, 2019	Page 1 of 3



5.	Closed Session Meeting Minutes Review Closed Session Credentialing Committee Meeting Minutes (12.04.2019) Possible Action: Approve Closed Session 12/04/2019 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:35	5 min.
6.	Old Business Family Medicine (PCP, VHP), Three Level 3 PQIs	Dr. Nakahira	12:40	5 min.
7.	New Business None	Dr. Nakahira	12:45	0 min.
8.	Medical Board Alerts None	Dr. Nakahira	12:45	0 min.
9.	 Independent Network Credentialing a. CMO Approved Clean Files Possible Action: Approve CMO Approved Clean Files b. Provider profiles review by Committee Possible Action: Approve provider profiles review by Committee 	All	12:45	10 min.
10.	Independent Network Re-credentialing None	All	12:55	0 min.
	Reconvene in Open Session			
11.	Adjournment Next Meeting: Wednesday, February 5, 2020	Dr. Cordero- Gamez	12:55	



Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Catherine Almogela 48 hours prior to the meeting at 408-874-1785.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Catherine Almogela at 408-874-1785. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com