

Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Provider Advisory Council

Tuesday, February 11, 2020, 12:15 PM – 1:45 PM Santa Clara Family Health Plan, Boardroom 6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119

AGENDA

1.	Roll Call / Establish Quorum Introduce new employee, Angela Chen, Manager, Utilization Management (UM)	Dr. Padua, Chair Dr. Nakahira	12:15	5 min
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The committee reserves the right to limit the duration of public comment to 30 minutes	Dr. Padua, Chair	12:20	5 min
3.	Meeting Minutes Review minutes of the November 13, 2019 Provider Advisory Committee Possible Action: Approve minutes	Dr. Padua, Chair	12:25	5 min
4.	Chief Executive Officer Update Discuss SCFHP membership and current topics	Ms. Tomcala	12:30	5 min
5.	 Pharmacy a. Review and discuss the current drug reports b. Update on the Medi-Cal prior authorization criteria c. Update on the Medi-Cal pharmacy carve out 	Dr. Huynh	12:35	15 min
6.	Proposition 56 Discuss developmental and trauma screenings	Dr. Nakahira	12:50	10 min
7.	Utilization Managementa. Review the revised Pre-Authorization Formb. Review the Developmental Screening Flow Chart	Ms. Chen	1:00	10 min
8.	 Quality a. Review and discuss the results of the Consumer Assessment of Healthcare Providers and Systems (CAHPS) from 2019 b. Review and discuss the 2020 Quality Measures and Provider Performance Program (PPP) 	Dr. Liu	1:10	20 min



9. Provider Network Management Updates Review the new Provider Performance Program (PPP) Report Card	Mr. Welch	1:30	5 min
10. Future Agenda Items	All	1:35	5 min
11. Adjournment	Dr. Padua, Chair	1:40	

Next Meeting: Wednesday, May 13, 2020

Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Utilization Management Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Amy O'Brien 48 hours prior to the meeting at (408) 874-1997.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Amy O'Brien at (408) 874-1997. Agenda
 materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan
 offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.