

Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, April 8, 2020, 6:00 PM – 8:00 PM Santa Clara Family Health Plan, Redwood 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

<u>Via Teleconference</u>

(669) 900-6833

Meeting ID: 373 443 211 Password: 04082020

AGENDA

1.	Roll Call	Dr. Paul	6:00	5 min
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Quality Improvement Committee reserves the right to limit the duration of the public comment period to 30 minutes	Dr. Paul	6:05	5 min
3.	Meeting Minutes Review minutes of the February 12, 2020 Quality Improvement Committee meeting Possible Action: Approve minutes of the February 12, 2020 Quality Improvement Committee meeting	Dr. Paul	6:10	5 min
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives	Ms. Tomcala	6:15	10 min
5.	 Follow-Up/Old Business a. CalAIM Overview b. Out of Network Requests for Ambulatory Surgical Centers (ASC) c. Grievance and Appeals Report Q3 d. Compliance Report Q1 	Dr. Nakahira Ms. Switzer Mr. Breakbill Ms. Yamashita	6:25 6:30 6:35 6:40	5 min 5 min 5 min 5 min
6.	Review of Quality Improvement (QI) Program Evaluation 2019 Annual review of the QI Program Evaluation 2019 Possible Action: Approve the QI Program Evaluation 2019	Ms. Chang	6:45	10 min
7.	Review of QI Work Plan 2020 Annual review of the QI Work Plan 2020 Possible Action: Approve the QI Work Plan 2020	Ms. Chang	6:55	10 min



8. Assessment of Member Cultural and Linguistic Needs and Preferences Review the Assessment of Member Cultural and Linguistic Needs and Preferences Possible Action: Approve the Assessment of Member Cultural and Linguistic Needs and Preferences	Ms. Switzer	7:05	10 min
 9. Annual Review of QI Policies a. QI.03 Distribution of QI Information b. QI.04 Peer Review Process c. QI.06 QI Study Design/Performance Improvement Program Reporting d. QI.08 Cultural and Linguistically Competent Services e. QI.09 Health Education Program and Delivery System Policy f. QI.11 Member Non-Monetary Incentives g. QI.12 Screening, Brief Intervention, and Referral to Treatment (BIRT) for Misuse of Alcohol h. QI.16 Managed Long Term Services and Support Care Coordination i. QI.28 Health Homes Program Policy Possible Action: Approve QI Policies as presented 	Dr. Liu	7:15	10 min
10. Grievances and Appeals Report Review of the Q4 Grievance and Appeals Report	Mr. Breakbill	7:25	10 min
11. Quality Dashboard Review of the Quality Dashboard	Ms. Chang	7:35	10 min
12. Compliance Report Review of the Compliance Report	Ms. Yamashita	7:45	10 min
13. Credentialing Committee Report Review February 5, 2020 Credentialing Committee Meeting Report Possible Action: Approve the February 5, 2020 Credentialing Committee Meeting Report	Dr. Nakahira	7:55	5 min
14. Adjournment	Dr. Paul	8:00	

Notice to the Public—Meeting Procedures

The next QIC meeting will be held on June 4, 2020

- Persons wishing to address the Quality Improvement Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Nancy Aguirre 48 hours prior to the meeting at (408) 874-1835.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Nancy Aguirre at (408) 874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.