

Regular Meeting of the

## Santa Clara County Health Authority Credentialing/Peer Review Committee

Wednesday, June 3, 2020, 12:15 PM – 1:30 PM Santa Clara Family Health Plan, Training Room B Conference Room 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

## **VIA TELECONFERENCE:**

1-800-882-3610 Passcode: 5656604

## **AGENDA**

1.	Introductions	Dr. Robertson or designee	12:15	5 min
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Credentialing/Peer Review Committee reserves the right to limit the duration of the public comment period to 30 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:20	5 min
3.	Open Session Meeting Minutes Review Open Session Credentialing Committee Meeting Minutes (04.01.2020) Possible Action: Approve Open Session 04/01/2020 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:25	5 min
4.	CMO Update Informational Update	Dr. Nakahira	12:30	5 min
5.	Delegated Credentialing Quarterly Reports	FYI	12:35	5 min
6.	Adjourn to Closed Session Pursuant to Welfare and Institutions Code Section 14087.36 (w)		12:40	
7.	Closed Session Meeting Minutes Review Closed Session Credentialing Committee Meeting Minutes (2.05.2020) Possible Action: Approve Closed Session 04/01/2020 minutes	Dr. Cordero- Gamez	12:40	5 min
8.	Old Business Internal Medicine (PCP, PCNC), FSR Possible Action: Approve Internal Medicine (PCP, Premier Care), FSR	Dr. Robertson	12:45	5 min
9.	New Business None	Dr. Robertson	12:50	5 min



<b>10. PQI Summary Report from 09/01/2019 – 02/29/2020 Possible Action:</b> Approve PQI summary report from 09/01/2019 – 02/29/2020	Dr. Nakahira	12:55	5 min
11. Medical Board Alerts Internal Medicine (PCP, VHP), accusation Possible Action: Approve Medical Board Alerts	Dr. Robertson	1:00	5 min
<ul> <li>12. Independent Network Credentialing         <ul> <li>a. CMO Approved Clean Files</li> <li>Possible Action: Approve CMO Approved Clean Files</li> </ul> </li> <li>b. Provider profiles review by Committee</li></ul>	All	1:05	5 min
<ul> <li>13. Independent Network Re-credentialing         <ul> <li>a. CMO Approved Clean Files</li></ul></li></ul>	All	1:10	5 min
14. Delegated Credentialing Summary	FYI	1:15	5 min
15. Adjournment Next Meeting: Wednesday, August 5, 2020	Dr. Cordero- Gamez	1:20	

## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Credentialing/Peer Review Committee on any item on the agenda are
  requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for
  discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Catherine Almogela 48 hours prior to the meeting at 408-874-1785.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Catherine Almogela at 408-874-1785. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at <a href="www.scfhp.com">www.scfhp.com</a>.