

Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Utilization Management Committee

Wednesday, July 15, 2020, 6:00-7:30 PM Santa Clara Family Health Plan - Teleconference 6201 San Ignacio Ave., San Jose, CA 95119

<u>Via Teleconference</u> (669) 900-6833 Meeting ID: 934 0906 4968 https://zoom.us/j/93409064968

AGENDA

1. Introduction	Dr. Lin	6:00	5 min
 Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The committee reserves the right to limit the duration of public comment to 30 minutes. 	Dr. Lin	6:05	5 min
 3. Meeting Minutes Review minutes of the Q2 April 15, 2020 Utilization Management Committee (UMC) meeting Possible Action: Approve Q2 2020 UMC Meeting Minutes 	Dr. Lin	6:10	5 min
 Chief Executive Officer Update Discuss status of current topics and initiatives 	Ms. Tomcala	6:15	5 min
 5. Chief Medical Officer Update a. General Update 	Dr. Nakahira	6:20	10 min
 6. Old Business/Follow-Up Items a. General Old Business b. LTC Statistics 	Dr. Boris	6:30	10 min
c. Home Health Comparison for Care Coordinator Guidelines	Mr. Perez	6:40	5 min
 7. UM Manager/Director "Second Review" of Denial Letters Consider the possible suspension of the UM Manager/Director "second review" of denial letters Possible Action: Approve the suspension of the UM Manager/Director "Second Review of Denial Letters 	Ms. Chen	6:45	10 min



 8. Reports a. Membership b. Over/Under Utilization by Procedure Type/Standard UM Metrics 	Dr. Boris	6:55	5 min
 c. Dashboard Metrics Turn-Around Time – Q2 2020 Call Center – Q2 2020 	Mr. Perez	7:00	5 min
 d. Cal MediConnect and MediCal Quarterly Referral Tracking – Q2 2020 e. Quality Monitoring of Plan Authorizations and Denial Letters 	Ms. Chen	7:05	10 min
 (HS.04.01) – Q2 2020 f. Inter-Rater Reliability (IRR) Report – Q2 2020 Delayed IRR UM 	Ms. Chen	7:15	5 min
IRR BH g. Behavioral Health UM	Ms. McKelvey Ms. McKelvey	7:20 7:25	5 min 5 min
9. Adjournment Next meeting: Wednesday, October 14, 2020 at 6:00 p.m.	Dr. Lin	7:30	

Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Utilization Management Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Amy O'Brien 48 hours prior to the meeting at (408) 874-1997.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Amy O'Brien at (408) 874-1997. Agenda
 materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan
 offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.
- This agenda and meeting documents are available at <u>www.scfhp.com</u>.