

## Regular Meeting of the Santa Clara County Health Authority Compliance Committee

Thursday, November 15, 2018, 1:00 PM – 2:30 PM 6201 San Ignacio Ave., Boardroom San Jose CA 95119

## AGENDA

_				
1.	Roll Call	Ms. Larmer	1:00 pm	5 min.
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Compliance Committee reserves the right to limit the duration of the public comment period to 30 minutes.	Ms. Larmer	1:05 pm	5 min.
3.	Approve Minutes of the August 23, 2018 Regular Compliance Committee Meeting	Ms. Larmer	1:10 pm	5 min.
4.	CMS Program Audit and Corrective Actions	Ms. Larmer	1:15 pm	20 min.
5.	<ul> <li>Compliance Activity and Audit Report</li> <li>a) State Regulatory Audits <ol> <li>DHCS – 2018 CAP update and 2019 audit dates</li> <li>DMHC – 2019 audit dates and requests for documentation</li> </ol> </li> <li>Delegation Audits and Corrective Action Plans</li> <li>c) NCQA Audits Possible Action: Accept Compliance Activity Report</li></ul>	Ms. Larmer	1:35 pm	15 min
6.	Review CMC and Medi-Cal Compliance Dashboard and Work Plans Possible Action: Accept Dashboard Report and Work Plans	Ms. Nguyen	1:50 pm	15 mins.
7.	<b>Training</b> a) Board Training b) HIPAA, FWA and Compliance Training	Ms. Paige	2:05 pm	10 mins
8.	<ul> <li>Fraud, Waste, and Abuse Report</li> <li>a) Discuss any credible FWA cases and recovery efforts <ul> <li>Possible Action: Accept FWA Report</li> </ul> </li> <li>b) Review revised FWA Policy and Procedure <ul> <li>Possible Action: Approve Revised FWA Policy and Procedure</li> </ul> </li> </ul>	Ms. Larmer	2:15 pm	10 min.
9.	Adjournment	Ms. Larmer	2:25 pm	



## Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Beth Paige 48 hours prior to the meeting at 408-874-1703.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Beth Paige at 408-874-1703. Agenda materials
  distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 210 E.
  Hacienda Avenue, Campbell.
- This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com