

Regular Meeting of the

Santa Clara County Health Authority Quality Improvement Committee

Wednesday, December 9, 2020, 6:00 PM – 8:00 PM Santa Clara Family Health Plan 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119

Via Teleconference

(669) 900-6833

Meeting ID: 945 6646 6475 https://zoom.us/j/94566466475

Passcode: QIC120920

AGENDA

1.	Roll Call	Dr. Paul	6:00	5 min
2.	Public Comment Members of the public may speak to any item not on the agenda; two minutes per speaker. The Quality Improvement Committee reserves the right to limit the duration of the public comment period to 30 minutes.	Dr. Paul	6:05	5 min
3.	Meeting Minutes Review minutes of the October 21, 2020 Quality Improvement Committee meeting. Possible Action: Approve minutes of the October 21, 2020 Quality Improvement Committee meeting	Dr. Paul	6:10	5 min
4.	CEO Update Discuss status of current topics and initiatives.	Ms. Tomcala	6:15	10 min
5.	Provider Accessibility Assessment Review the Provider Accessibility Assessment. Possible Action: Approve the Provider Accessibility Assessment	Ms. Switzer	6:25	10 min
6.	QI.30 Private Duty Nursing Policy Review the QI.30 Private Duty Nursing Policy. Possible Action: Approve the QI.30 Private Duty Nursing Policy	Ms. Singh	6:35	5 min
7.	Annual Continuity and Coordination between Medical Care and Behavioral Healthcare Analysis Review the Annual Continuity and Coordination between Medical Care and Behavioral Healthcare Analysis. Possible Action: Approve the Annual Continuity and Coordination	Ms. Franke-Brauer	6:40	10 min

between Medical Care and Behavioral Healthcare Analysis



 Annual Cal Medi-Connect (CMC) Continuity and Coordination of Medical Care Analysis (2020) Review the Annual CMC Continuity and Coordination of Medical Care Analysis (2020). Possible Action: Approve the Annual CMC Continuity and Coordination of Medical Care Analysis (2020) 	Ms. Patel	6:50 10 min
9. Personalized Information on Health Plan Services Review the Quality and Accuracy of Information on Web and Telephone Functionality. Possible Action: Approve the Personalized Information on Health Plan Services	Ms. Nguyen	7:00 10 min
10. Pharmacy Benefit Information Review the Quality and Accuracy of Pharmacy Benefit Information. Possible Action: Approve the Pharmacy Benefit Information	Ms. Nguyen	7:10 10 min
11. Grievance and Appeals Member Experience Analysis 2019 Review the Grievance and Appeals Member Experience Analysis 2019.	Mr. Hernandez	7:20 10 min
12. Grievance and Appeals Report Q3 2020 Review the Grievance and Appeals Report Q3 2020.	Ms. Luong	7:30 10 min
13. Quality Dashboard Review of the Quality Dashboard.	Dr. Liu	7:40 5 min
14. Compliance Report Review of the Compliance Report.	Mr. Haskell	7:45 10 min
15. Credentialing Committee Report Review 10/07/2020 Credentialing Committee Meeting Report. Possible Action: Approve the 10/07/2020 Credentialing Committee Meeting Report	Dr. Nakahira	7:55 5 min
16. Adjournment The next QIC meeting will be held on February 9, 2021.	Dr. Paul	8:00

Notice to the Public—Meeting Procedures

- Persons wishing to address the Quality Improvement Committee on any item on the agenda are requested to advise the Recorder so that the Chairperson can call on them when the item comes up for discussion.
- The Committee may take other actions relating to the issues as may be determined following consideration of the matter and discussion of the possible action.
- In compliance with the Americans with Disabilities Act, those requiring accommodations in this meeting should notify Nancy Aguirre 48 hours prior to the meeting at (408) 874-1835.
- To obtain a copy of any supporting document that is available, contact Nancy Aguirre at (408) 874-1835. Agenda materials distributed less than 72 hours before a meeting can be inspected at the Santa Clara Family Health Plan offices at 6201 San Ignacio Ave, San Jose, CA 95119.

December 9 2020

This agenda and meeting documents are available at www.scfhp.com.